EDEV Een Mens Een Dier

Klimaat- en Diervriendelijke Parlementaire Barbecue 2017

Donderdag 6 juli 2017, op de laatste dag voor de aanvang van het zomerreces van de Tweede Kamer, wordt voor de Kamerleden en de media door de vlees-industrie ieder jaar een parlementaire barbecue georganiseerd.

Als positieve tegenhanger hiervan wil stichting Een DIER Een VRIEND graag een duidelijke boodschap overbrengen aan zowel de politiek als aan het publiek. Dit willen wij doen met een Klimaat- en Diervriendelijke Parlementaire Barbecue. Om de duurzame parlementaire barbecue te kunnen laten plaatsvinden is 1500 euro nodig. Daarom zijn wij een  crowdfunding gestart met een aantrekkelijk aanbod!

Kleine en grote donaties zijn welkom, maar bij een donatie van minimaal 10 euro via  deze crowfunding, kun je je daarna aanmelden voor de gastenlijst. Stuur na je donatie een email naar info@edev.nl en dan liggen er vouchers voor de barbecue klaar bij de ontvangst-stand op het evenement, zodat jij die dag met zekerheid kunt genieten van al het lekkers dat geserveerd zal worden.

Help ons om samen een stem te zijn voor de dieren, mens èn milieu en deze belangrijke barbecue plaats te laten vinden en draag vandaag nog via de crowdfunding bij met  jouw donatie.

De Klimaat- en Diervriendelijke Parlementaire Barbecue wordt ondersteunt door:
Stichting Akka's Ganzenparadijs, Bite Back, Comite Dierennoodhulp Dierbewustleven Stichting Dierennood, De Faunabescherming, Even Geen Vlees, Go Palm Oil Free, Stichting JAAN, Konijn in Nood, Melief, Milieudefensie, Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Plantpower, Plenty Food Nederland, Rechten voor al wat leeft, Red een Legkip, Sea First Nederland, Stichting Vissenbescherming, Triodos Bank, Viva las Vegas en XminY, hèt actiefonds!

 

Doel van dit evenement is de Tweede Kamer een signaal te geven over het belang van een duurzaam, diervriendelijk dieet - voor zowel dier, mens èn milieu. Deze dag willen wij op een gezellige en positieve manier uitstralen dat de Nederlandse overheid meer kan doen om klimaatschade en -verandering tegen te gaan, door klimaat- en diervriendelijke consumptie te stimuleren. Uiteraard ontvangen de Kamerleden voor deze barbecue een persoonlijke uitnodiging. Klimaat- en diervriendelijke consumptie heeft de toekomst!

Datum en tijd: donderdag 6 juli 2017 - 12.00 tot 16.00 uur

Locatie: Plein 2, Den Haag (voor de ingang van de Tweede Kamer)

Lees hier meer over de vlees- en zuivelindustrie met betrekking tot klimaatverandering 

Ja! Stuur mij de nieuwsbrief!
Mijn emailadres: 

 

Campagnes
 

Over EDEV

Deze website is mede mogelijk gemaakt door Multimedia Solutions

Social Media

 


 

 

Contact

  EDEV
  Postbus 93029
  2509 AA Den Haag
  070-3833699
  info@edev.nl

  IBAN:

  NL08 INGB 0008 0002 42