EDEVacties.nl

Wednesday, Aug 20th

Last update12:32:44 PM

ANBI

Stichting EDEV is door de Belastingdienst aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). De ANBI-status maakt het voor donateurs fiscaal aantrekkelijk om de Stichting te steunen. Lees hier de voorwaarden voor fiscaal voordelig schenken.
In verband met de aanscherping van de ANBI-regels per 1 januari 2014 maakt Stichting EDEV naast haar jaarverslag, de hoofdlijnen van haar beleidsplan openbaar, evenals de uitgangspunten voor haar beloningsbeleid.

Lees meer

Werkgebieden

Ieder jaar lijden nodeloos vele miljoenen dieren. EDEV strijd voor het welzijn en de rechten van al die dieren wier leed over het algemeen plaatsvindt achter zwaar bewaakte omheiningen en voor het publiek niet toegankelijke plaatsen.

Lees meer

Werkwijze

Steeds meer consumenten zijn op zoek naar dier- en milieuvriendelijke producten. Niet alleen voeding, maar bijvoorbeeld ook kleding, schoeisel, financiële diensten, etc. De verkopen van de op de markt aangeboden dier- en milieuvriendelijke producten stijgen dan ook jaar na jaar. Een veel gehoorde klacht van consumenten die 'wel anders zouden willen' is dat men niet weet waar die producten te koop zijn of hoe die producten te gebruiken.

Lees meer

Doelstellingen

Stichting EDEV heeft tot doel:

  • Het bevorderen van de rechten voor/van dieren om vrij van mishandeling te leven.
  • Het bevorderen van een diervriendelijke levenswijze als middel om mishandeling van dieren te voorkomen.

Lees meer

Online doneren

Met uw financiële hulp kunnen we dierenleed een halt toeroepen! Uw donatie wordt op een brede en directe manier ingezet tegen dierenleed in de voedselindustrie, in de kleding-industrie, in dierproevenlaboratoria, in de amusementsindustrie en tegen dierenleed bij mensen thuis.

Lees meer

Over ons

EDEV is een non-profit organisatie voor de bescherming van de rechten van het dier. Door spraakmakende acties komt EDEV op voor de rechten van het individuele dier om vrij te leven van pijn, angst en opsluiting.

Contact

  • Postbus 93029 
    2509 AA, Den Haag
  • T: 070 - 38 33 699
  • Giro:   8000242
You are here: Over EDEV